Arkopharma

Activox Spray Propolis 30 ml - Arkopharma

Dit product is momenteel niet langer beschikbaar.
Alternatief product
€ 8,40
  • Voor 15u besteld, vandaag verzonden
  • Levering binnen 1 á 2 werkdagen
  • Gratis levering vanaf €29
Productomschrijving
Een Doeltreffend En Natuurlijk Alternatief Voor De Hele Familie Tegen Ademhalingsongemakken. Gevoelige Keel, Hinderlijke Hoest, Verstopte Luchtwegen, Afwisselend Koud En Warm Hebben, ... Allemaal Ongemakken Die Gemakkelijk Verzacht Of Vermeden Kunnen Worden. Het Gamma Activox Werd Ontwikkeld Om U Te Helpen Verkoudheden In Elk Seizoen Te Voorkomen En Te Bestrijden.
CNK 2134906
Fabrikant Arkopharma
Gamma Activox
Subgamma Activox Spray
Gebruik Humaan
Inhoud 30 ml
Farmaceutische vorm Spray
Type Voedingssupplement

Te gebruiken in geval van verkoudheid of voor de gevoelige keel. 2 verstuivingen 3 maal per dag. Schudden vóór gebruik. Mag zowel door volwassenen, bejaarden als kinderen ouder dan 3 jaar gebruikt worden. Te gebruiken onder toezicht van een volwassene.

Indicatie

Propolis, een harsachtige substantie geproduceerd door de bijen, staat bekend als natuurlijk schild van de bijenkorf. Het Lorkextract stimuleert de natuurlijke weerstand van het organisme. Eucalyptus, Den en Tijm zijn uiterst nuttig vanaf de eerste verkoudheid. Kaasjeskruid, Kamille en Honing worden traditioneel gebruikt voor hun lokaal verzachtende deugden.

Bewaring

In de oorspronkelijke verpakking, beschut tegen warmte en vocht, bij kamertemperatuur bewaren.Buiten bereik van kinderen houden.