Bms Wijndepot

Bionic Bulgarian Yoghurt Ferment Zakje 3x3g

€ 5,23

  • 11% lager dan de apotheekadviesprijs!

  • Incl. 9% btw
Extra korting van 3% vanaf 3 dezelfde producten
  • Voor 15u besteld, vandaag verzonden
  • Levering binnen 1 á 2 werkdagen
  • Gratis levering vanaf €29
Productomschrijving
3 Porties. Elke Portie Voldoet Voor ± 20 Bereidingen Van Yoghurt. Ruwweg Komt Het Neer Op Een 'Stremmen' Van De Melk (Gewone Of Afgeroomde) Tot ± Vaste Yoghurt Onder Invloed Van Fermenten (Bv. Rennine (Chymosine), Proteases ...).
CNK 25197
Prijs (Incl. BTW) € 5,23
Fabrikant Bms Wijndepot
Gamma Bionic
Subgamma Bionic Bulgarian
Gebruik Humaan
Inhoud 3 pc/st
Farmaceutische vorm Zakje
Type Voedingssupplement

Melk op 45° C brengen Een portie ferment in een soeplepel melk oplossen en aan de rest van de melk toevoegen Goed doorroeren De melk in de voorverwarmde yoghurtmaker of thermosfles gieten en 6 à 8 uren laten rijpen. Eénmaal de yoghurt klaar,deze in de koelkast zeten laten opstijven. Doormengen om een homogene zuurverdeling te bekomen en drie soeplepels yoghurt afnemen voor de volgende bereiding. Deze ent-yoghurt in een goed gesloten potje bewaren en bij de volgende bereiding aan de melk toevoegen (in de plaats van het ferment) en de behandeling herhalen, telkens opnieuw. Wanneer de yoghurt van uitzicht en smaak verandert, een nieuwe portie ferment gebruiken. Eén portie fement volstaat voor 1liter melk. Alle melk dient vooraf eventjes op kookpunt gebracht behalve gesteriliseerde melk. Magere melk dient verrijkt met 3 soeplepels mager melkpoeder per liter melk

Bewaring

Te bewaren in de koelkast. Minstens houdbaar tot: zie verpakking.