Arkopharma

Arkodigest Rgs Zuigtabl 16 - Arkopharma

€ 8,55

  • Incl. 9% btw
Extra korting van 3% vanaf 3 dezelfde producten

Dit product is momenteel uitverkocht! Laat je emailadres achter en we geven je een seintje zodra dit weer op vooraad is.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacybeleid en Gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.
  • Voor 15u besteld, vandaag verzonden
  • Levering binnen 1 á 2 werkdagen
  • Gratis levering vanaf €29
Productomschrijving

Arkodigest® RGS is een voedingssupplement. Arkodigest® RGS bevat rode iep die het spijsverteringscomfort bevordert.

Een innovatieve formule, 100% van plantaardige en minerale oorsprong !Patent aangevraagd.

Arkodigest® RGS bevat Rode iep die helpt bij :

  • het spijsverteringsstelsel te kalmeren,
  • het spijsverteringscomfort.

92 % tevredenheid vanaf dag 1*


* Tevredenheidspercentage, Biofortis-onderzoek bij 83 personen, januari 2017.

CNK 3631793
Fabrikant Arkopharma
Gamma Arkodigest
Subgamma Arkodigest Rgs
Gebruik Humaan
Inhoud 16 tabl
Farmaceutische vorm Zuigtabletten
Type Voedingssupplement

Vanaf 12 jaar. 1 kauwtablet innemen na de hoofdmaaltijden of voor het slapengaan. Het is mogelijk om maximaal 3 tabletten per dag in te nemen. Goed kauwen op de tablet vooraleer hem in te slikken. Een interval van 2 uur laten tussen de inname van dit product en van geneesmiddelen die via de mond worden ingenomen.

Eigenschappen

Dit product kan worden gebruikt door zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven. Het bevat geen kleurstoffen en geen bewaarmiddelen. Werkzaam bestanddeel van plantaardige oorsprong.

Indicatie

Spijsvertering

Contra indicatie

Bij een zoutloos dieet: rekening houden met de toevoet van ongeveer 111 mg natrium per tablet. Niet gebruiken in geval van allergie voor één van de bestanddelen. Bevat sporen van jodium. deze vermelding vormt geen contra-indicatie voor het gebruik van dit product door personen met schildklierproblemen. Vergeet niet om uw voeding te variëren en om tabak en alcohol, gekruide maaltijden en intense lichamelijke inspanningen vlak na de maaltijd te vermijden. Een voedingssupplment mag geen gevarieerde en evenwichtige voeding en ee gezonde levenswijze vervangen. Gelieve de aanbevolen dagelijkse dosis niet te overschrijden. Buiten het bereik van jonge kinderen bewaren

Bewaring

Bewaren beneden 25°C. Buiten het zicht en bereik van kinderen houden.

Samenstelling: Vulstoffen : isomalt, calciumcarbonaat – Zuurtecorrector : natriumbicarbonaat – Poeder van de schors van rode iep (Ulmus rubra Mulh.) - verdikkingsmiddel : natriumalginaat - Natuurlijk aroma van munt - Antiklontermiddelen : mono- en diglyceriden van vetzuren, magnesium stearaat - Fructose - Sucrose - Zoetstof : steviolglycosiden. Voor 1 tablet Voor 3 tabletten Poeder van de schors van Rode iep 200 mg 600 mg