Astel Medica

Artechol Free Capsule 180

€ 47,27

  • 9% lager dan de apotheekadviesprijs!

  • Incl. 9% btw
Extra korting van 3% vanaf 3 dezelfde producten
  • Voor 15u besteld, vandaag verzonden
  • Levering binnen 1 á 2 werkdagen
  • Gratis levering vanaf €29
Productomschrijving

Tolerantie

De vijfoudige synergie voor personen op zoek naar een alternatief zonder statine.

Effectiviteit

ARTECHOL®© free draagt bij tot een normale hartfunctie en helpt om een normale cholesterolemie, normale vertering van vetten en de gezondheid van de lever.

CNK 3833613
Prijs (Incl. BTW) € 47,27
Fabrikant Astel Medica
Gamma Artechol
Subgamma Artechol Free
Gebruik Humaan
Inhoud 180 caps
Farmaceutische vorm Capsules
Type Voedingssupplement

Gebruik 2 tot 3 capsules per dag voor het slapen gaan. Aanbevolen optimaal gebruik : 3 capsules per dag voor het slapen gaan.

Eigenschappen

Cholesterol1,2 Hartfunctie2,3 Vertering van vetten2 Gezondheid van de lever1 1 Bevat extract van Tinospora cordifolia dat bijdraagt tot het behoud van de gezondheid van de lever en bijdraagt tot het behoud van een gezond cholesterolgehalte. 2 Bevat korianderextract (Coriandrum sativum) dat de hartfunctie ondersteunt, helpt in het behoud van de normale vertering van vetten en bijdraagt tot het behoud van een normale cholesterolemie. 3 Bevat thiamine draagt bij tot de normale functie van het hart.

Bewaring

Bewaren beneden 25°C. Buiten het zicht en bereik van kinderen houden.

Samenstelling Extract van echte salie (Salvia officinalis), capsule: gelatine (Koosjer + Halal), extract van Tinospora cordifolia, extract van koriander (Coriandrum sativum), Lactobacillus rhamnosus Lipo671®, stabilisator: magnesiumstearaat, sallaststof: maltodextrine, thiamine.