Arkopharma

Arkocaps Mucivital Bio Caps 45 Nf - Arkopharma

€ 12,15

  • Incl. 9% btw

Dit product is momenteel uitverkocht! Laat je emailadres achter en we geven je een seintje zodra dit weer op vooraad is.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacybeleid en Gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.
  • Voor 15u besteld, vandaag verzonden
  • Levering binnen 1 á 2 werkdagen
  • Gratis levering vanaf €29
Productomschrijving

Ispaghul (Plantago ovata Forssk.) is afkomstig uit India en Pakistan en is een plant van 20 tot 40 cm hoog die op een relatief arme grond groeit en zowel koude als warmte goed verdraagt. Het is het zaadvlies (omhulling van het zaad) dat in de fytotherapie gebruikt wordt.

Deze plant is ook gekend onder de naam "Indisch vlozaad" of "roze weegbree" en dankt haar doeltreffendheid aan de omhulling rond de zaden: in contact met water zwelt dit vlies waardoor het volume van de stoelgang toeneemt en bijgevolg de ontlasting vergemakkelijkt. Maar opgelet, om haar belofte te houden, moet Ispaghul altijd ingenomen worden met voldoende drank.

CNK 4137923
Fabrikant Arkopharma
Gamma Arkocaps
Subgamma Arkocaps Mucivital
Gebruik Humaan
Inhoud 45 caps
Farmaceutische vorm Capsules
Type Voedingssupplement

Orale toediening Bestemd voor volwassenen 1 capsule 3 maal per dag tijdens de maaltijden innemen met een groot glas water

Bewaring

In de oorspronkelijke verpakking, beschut tegen warmte en vocht, bij kamertemperatuur bewaren.Buiten bereik van kinderen houden.

Poeder van het zaadvlies van ispaghul (Plantago ovata Forssk.), verkregen door vriesdrogen, getitreerd aan minimum 30 % slijmstof. Capsule van plantaardige oorsprong: hydroxypropylmethylcellulose.