3M

Nexcare 3M Flexible Foam Maxi Active 5 - 3M

€ 4,89

  • 7% lager dan de apotheekadviesprijs!

  • Incl. 9% btw
Extra korting van 3% vanaf 3 dezelfde producten
  • Voor 15u besteld, vandaag verzonden
  • Levering binnen 1 á 2 werkdagen
  • Gratis levering vanaf €29
Productomschrijving

Nexcare™ Active Flexible Foam pleisters zijn speciaal ontworpen voor mensen die veel op pad zijn. U kunt er kleine wonden mee verzorgen zoals schaafwonden, snijwonden en blaren zonder ook maar iets van de actie te missen. Gemaakt van flexibel, waterbestendig materiaal met een niet-klevend wondkussen. Het verband blijft zelfs op de lastigste lichaamsdelen zitten. Voor mensen die een marathon lopen of nieuwe schoenen willen inlopen. Met Nexcare™ Active Flexible Foam pleisters verzorgt u snel kleine wonden zonder dat u uw activiteiten hoeft te onderbreken.

CNK 4236063
Prijs (Incl. BTW) € 4,89
Fabrikant 3M
Gamma Nexcare
Subgamma Nexcare 3M Flexible
Gebruik Humaan
Inhoud 5 pc/st
Farmaceutische vorm Strip
Type Medisch hulpmiddel
Eigenschappen

Ademend en waterbestendig, hecht aan natte huid Beschermend wondkussen Vormt zich naar het lichaam, rekt en buigt mee als u beweegt Wondkussen kleeft niet in de wond Bevat geen natuurlijk rubberlatex Elke verpakking bevat 5 pleisters: 50 mm x 101 mm

Indicatie

Nexcare™ Flexible Foam MAXI Active pleisters zijn ontworpen om te bieden wat actieve mensen zoeken in een pleister. Deze pleisters dempen, beschermen, rekken uit en bewegen met u mee. Ze bieden 360° graden bescherming, schermen vuil af en hechten aan natte huid. Een must-have voor elke eerstehulpkit.

Bewaring

Bewaren beneden 25°C. Buiten het zicht en bereik van kinderen houden.

Bevat geen natuurlijk rubberlatex